Župan priredil tradicionalni ponovoletni sprejem

Župan Jevšek je minuli petek v kavarni hotela Diana priredil »Županov ponovoletni sprejem«, ki ga tradicionalno organizira prvi petek v januarju. Na sprejem so bili povabljeni pomurski poslanci, častni občani, mestni svetniki, predstavniki verskega življenja,  gospodarstveniki, poslovni partnerji, direktorji javnih zavodov in drugih institucij, župani pomurskih občin in mestnih občin, občinski nagrajenci, sponzorji, predstavniki medijskih hiš in številni drugi, ki sodelujejo z Mestno občino Murska Sobota.

V nagovoru se je župan vsem prisotnim zahvalil za odlično sodelovanje v minulem letu in se z veliko optimizma, ki so ga spodbudili tudi pozitivni podatki o rasti  gospodarstva v naši regiji, zazrl v prihodnost.  V letu 2018 bomo nadaljevali s smelimi načrti, največji projekt je vsekakor postavitev paviljona ob soboškem jezeru ter ureditev same okolice jezera.

Županov ponovoletni sprejem je gesta zahvale za podporo in sodelovanje, predvsem pa odlična priložnost za mreženje med povabljenimi gosti, ki si vsak na svojem področju prizadevajo za razvoj in blaginjo v občini in širši regiji.