Javne objave

petek, 23. Oktober 2020

Glede na razglašeno epidemijo nalezljive bolezni COVID – 19 na območju Republike Slovenije ter skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za preprečevanje virusne okužbe, sporočamo, da do nadaljnjega na Mestni občini Murska Sobota NI uradnih ur (v obliki osebnih obiskov v občinski stavbi, Kardoševa 2, 9000 Murska Sobota).

četrtek, 22. Oktober 2020

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje  v okviru Regionalnega stičišča nevadnih organizacij Pomurja organizira online informativni delavnici za vse, ki jih zanima prijava projekta na razpis LAS Goričko in LAS Pri dobrih ljudeh, ki sta odprta do 15. decembra. Poleg informativne delavnice, nevladnim organizacijam (društvom, zavodom in ustanovam) nudijo tudi možnost individualne mentorske podpore. Individualne mentorske delavnice bodo po predhodnem dogovoru potekale v mesecu novembru in decembru.

sreda, 21. Oktober 2020

Objavljamo obvestilo Doma starejših Rakičan.

torek, 20. Oktober 2020

V priponki objavljamo Načrt zaščite in reševanja ob pojavu epidemije oziroma pandemije nalezljive bolezni pri ljudeh v Mestni občini Murska Sobota.

torek, 20. Oktober 2020

Vse uporabnike obveščamo, da so vsi naši zbirni centri odprti in obratujejo po ustaljenih urnikih.

Prosimo pa vas, da pri obisku zbirnega centra upoštevate obvezno uporabo zaščitne maske in vzdržujete predpisano medosebno razdaljo 2 m.

Hvala za razumevanje.

 

Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o.

 

 

petek, 16. Oktober 2020

Mestna občina Murska Sobota na podlagi 8. člena Odloka o nagradah ob kulturnem prazniku (Uradni list RS, št. 1/96, 137/06 in 105/12) objavlja

RAZPIS

za podelitev nagrad ob slovenskem kulturnem prazniku

 

petek, 16. Oktober 2020

Na podlagi četrte alineje 1. točke 98.

petek, 16. Oktober 2020

Na podlagi četrte alineje 1. točke 98.

petek, 16. Oktober 2020

V imenu organizatorjev občinske slovesnosti ob  dnevu reformacije (Mestna občina Murska Sobota, Slovensko protestantsko društvo Primož Trubar, Podružnica Pomurje in Slovenska evangeličanska cerkev), ki je bila načrtovana v  četrtek, 22. oktobra 2020, vam sporočamo, da je zaradi širjenja virusa Covid 19, proslava odpovedana.

 

petek, 16. Oktober 2020

Objavljamo obvestilo Doma starejših Rakičan

četrtek, 15. Oktober 2020

Objavljamo obvestilo Doma starejših Rakičan:

sreda, 14. Oktober 2020
Objavljamo Obvestilo Doma starejših Rakičan:
 
"Kot smo vas obveščali v predhodnih sporočilih, se je v naši enoti Doma starejših Rakičan, v Centru za starejše Murska Sobota pojavila okužba s covid-19. Po enem tednu brez novih okužb, ter izvedenih novih testiranjih tako zaposlenih in stanovalcev (tistih, ki so bili pri prejšnjih testiranjih negativni) vam sporočamo najnovejše podatke o okužbah v naši enoti.
 
četrtek, 8. Oktober 2020

Na podlagi drugega odstavka 12. člena Uredbe o vsebini in izdelavi načrtov zaščite in reševanja (Uradni list RS, št. 24/12, 78/16 in 26/19), se usklajevanje predloga načrta z nosilci načrtovanja izvede praviloma tako, da se jim pošlje v morebitne pripombe predlog načrta, na katerega lahko v določenem roku, dajo pripombe in predloge.

sreda, 7. Oktober 2020

Objavljamo obvestilo Doma starejših Rakičan:

Sporočamo vam najnovejše podatke o okužbah v naši enoti. Rezultati včerajšnjega testiranja so potrdili nove okužbe pri 3 stanovalcih in pri 2 zaposlenih. Tako imamo na današnji dan skupaj 29 okužb s covid-19, od tega je okuženih 11 zaposlenih in 18 stanovalcev, od teh sta 2 stanovalca nameščena v bolnišnici Murska Sobota, ostali stanovalci z okužbo so nameščeni v »rdeči coni«, zaposleni pa se nahajajo v karanteni.

petek, 2. Oktober 2020

Objavljamo obvestilo Doma starejših Rakičan.

petek, 2. Oktober 2020

Objavljamo obvestilo stanovalcem Kroške ulice, ki ga bodo prejeli tudi v svoje poštne nabiralnike.

sreda, 30. September 2020

Obveščamo vas, da je bila včeraj zvečer potrjena okužba s covid-19 v Domu starejših Rakičan in sicer pri eni zaposleni osebi v enoti Center za starejše Murska Sobota.

sreda, 30. September 2020

Mestna občina Murska Sobota, Kardoševa 2, 9000 Murska Sobota, objavlja strokovno - tehnično delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC VII/2(II) - M/Ž, vodja Službe za zaščito in reševanje na Mestni občini Muska Sobota.

ponedeljek, 28. September 2020

Objavljamo Javno naznanilo, s katerim obveščamo zainteresirano javnost o sodelovanju pri oblikovanju izhodišč za pripravo Občinskega podrobnega prostorskega načrta za stanovanjsko območje KR 2 ''Za ogradi'' v Krogu. 

sobota, 26. September 2020

Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala, javno podjetje d.o.o. je objavil Javni razpis za imenovanje direktorja Javnega podjetja Komunala, javno podjetje d.o.o.

Povezava do objave je na : https://komunalams.si/javni-razpis-za-imenovanje-direktorja-javnega-podjetja-komunala-javno-podjetje-doo

sreda, 23. September 2020

V prihodnjih dneh se  bodo začela dela obnove vodovoda na Cankarjevi ulici, zato bo na tej ulici na odseku od križišča s Slomškovo ulico  do Sodne ulice prihajalo do oviranega prometa.

Prosimo za razumevanje in strpnost.

Mestna uprava

torek, 15. September 2020

Obveščamo vas, da bodo v četrtek 17. septembra 2020 potekala zaključna dela asfaltiranja na območju Zvezne ulice.

V časovnem obdobju od 7.30 do 17.00  bo veljala popolna zapora za promet na območju dela Slovenske ulice od križišča z Ulico arhitekta Novaka in Zvezne ulice v celoti.

Motorni promet za območje tržnice bo začasno omogočen iz smeri Kocljeve ulice (začasno bodo odstranjena cvetlična korita).

ponedeljek, 14. September 2020

 

 

                  Prenavljate?

Gradite?

                                Vas pozimi zebe?

 

petek, 11. September 2020

Objavljamo brošuro o zatiranju ambrozije.

ponedeljek, 7. September 2020

Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje znanost in šport v RS ter Fundacijo za financiranje športnih organizacij v RS na podlagi Pravilnika o štipendiranju športnikov in športnic v Republiki Sloveniji, objavlja:

petek, 4. September 2020

Vlada Republike Slovenije je 3.

petek, 21. Avgust 2020

Vlada Republike Slovenije je tako kot več evropskih držav vzpostavila aplikacijo za varovanje zdravja in življenja ljudi #OstaniZdrav, ki je za uporabnike prostovoljna in brezplačna, prav tako je tudi prilagojena slovenskim standardom varovanja osebnih podatkov.

sreda, 19. Avgust 2020

Objavljamo novice Društva za zaščito živali Pomurja, ki jim je priložen tudi kupon za uveljavljanje 20 % popusta za storitve sterilizacij in kastracij na vseh veterinarskih ambulantah v Pomurju.

 

petek, 31. Julij 2020

Objavljamo obvestilo svojcem stanovalcem Doma starejših Rakičan.

četrtek, 30. Julij 2020

Spoštovani!

V začetku avgusta bomo na Kroški ulici v Murski Soboti začeli izvajati investicijo v sklopu projektov trajnostne mobilnosti v urbanih območjih. Predmetna investicija bo vplivala tudi na nemoteno življenje prebivalcev te in sosednjih ulic, zato vas želimo na ta način seznaniti z nekaterimi ključnimi informacijami glede poteka investicije.

 

Kaj obsega obnova Kroške ulice?

Strani