Soboško poletje 2013

sobota, 29. Junij 2013 to sobota, 31. Avgust 2013

Spoštovane občanke in občani, dragi gosti!

V poletnih mesecih se Trg kulture v središču Murske Sobote spremeni v prijeten ambient, kjer lahko ob petkovih večerih od konca junija do konca avgusta posedate in uživate ob vrhunski glasbi in plesu. Letos se nam bo predstavilo več kot 150 nastopajočih iz Slovenije, Slovaške, Cube, Argentine, Hrvaške in  Srbije. Soboško poletje  bo moč doživeti tudi na grajskem dvorišču, kjer bodo na svoj račun prišli ljubitelji klasične glasbe. Sobotni dopoldnevi so ponovno namenjeni najmlajšim z lutkovnimi in gledališkimi predstavami.
       
Na vse prireditve je vstop prost, k čemur so nam pomagali tudi sponzorji, za kar se jim na tem mestu najlepše zahvaljujem. Vse prireditve bodo v primeru dežja prestavljene v gledališko dvorano, o čemer vas bodo sproti seznanjali na spletni strani Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota.

Naj omenim še letošnjo novost: vsak petek zvečer se bodo pred napovedanim koncertom na Trgu kulture predstavili mladi glasbeni ustvarjalci iz Pomurja (povečini garažni bendi), ki bodo na odru Soboškega poletja dobili svojo priložnost, da se predstavijo širši javnosti.

Pridite in preživite Soboško poletje z nami!