Do nadaljnjega na občinski upravi ni uradnih ur

Na podlagi 31. in 33. člena Statuta Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 23/07- uradno prečiščeno besedilo, 49/10, 39/15 in 69/17) izdajam naslednjo

 

O D R E D B O

o preventivnih ukrepih za preprečevanje širjenja

koronavirusa (SARS-COV-2)

 

  1. Skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za potencialno preprečevanje virusnih okužb, kjer je med drugim priporočljivo izogibanje javnim prostorom, odrejam, da do nadaljnjega na Mestni občini Murska Sobota NI uradnih ur (v obliki osebnih obiskov v občinski stavbi, Kardoševa 2, 9000 Murska Sobota).

V tem času naprošamo stranke, da z mestno občino komunicirajo preko telefona (tel.št. 02 525 16 77), elektronske pošte (mestna.obcina@murska-sobota.si) ali po pošti (Mestna občina Murska Sobota, Kardoševa 2, 9000 Murska Sobota).

Prav tako bo zaprta blagajna in vložišče Mestne občine Murska Sobota. Vse vloge se bodo sprejemale in pošiljale po pošti ali preko elektronske pošte.

 

  1. Odredba se objavi na spletni strani Mestne občine Murska Sobota in pred vhodom v občinsko stavbo. Z njo se seznani tudi vse zaposlene na mestni občini.

 

  1. Ta odredba začne veljati dne 16.3.2020 in velja do preklica.

 

                                                                                          dr. Aleksander JEVŠEK

                                                                                                                      ŽUPAN

                                                                                                     Mestne občine Murska Sobota