Izposoja študijskega gradiva v času zaprtja knjižnice

Zaradi povpraševanja po študijskem gradivu v času zaprtja knjižnic in obveznosti, vezanih na osnovnošolski, srednješolski in študijski izobraževalni program, nudi Pokajinska in študijska knjižnica Murska Sobota od 15. 4. 2020 naprej dostavo knjižničnega gradiva na dom.

Za brezplačno dostavo gradiva članom, ki živijo v mestu Murska Sobota, bodo poskrbeli prostovoljci Kluba prekmurskih študentov v sodelovanju z Civilno zaščito Mestne občine Murska Sobota, v primestnih naseljih Mestne občine Murska Sobota pa bomo za dostavo poskrbeli zaposleni v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.

Občina Beltinci bo poskrbela za brezplačno dostavo gradiva članom knjižnice, ki prebivajo v njihovi občini.

Vsem ostalim članom knjižnice bo gradivo dostavljala Pošta Slovenije, poštne storitve pa ob prevzemu pošiljke plača naslovnik (gradivo bo poslano z navadno pošto).

Storitev omogočajo iz knjižničnega fonda oddelka za odrasle in v izjemnih primerih iz knjižničnega fonda mladinskega oddelka Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota v omejenem obsegu, izključno za študijsko literaturo in leposlovje, ki je del učnega načrta. Naročite lahko do 5 naslovov študijske literature hkrati.

Klub prekmurskih študentov pa obvešča vse tiste, ki bi v akciji želeli sodelovat kot prostovoljci, da se prijavijo preko naslednjega spletnega obrazca: https://forms.gle/Xr1q5H3jkcQxqhaR8, Klub prekmurskih študentov bo interesentom poslal  vse potrebne informacije in jih kontaktiral.

Postopek izposoje študijskega gradiva je opisan v priloženem obvestilu Pokrajinske in študijske knjižnica Murska Sobota. 

 

 

 

Datoteka
Dostava študijskega gradiva-objava 15.4.2020
pdf (392.5 KB)