Obvestilo svojcem – izvajanje obiskov v enoti DS Rakičan, v Centru za starejše Murska Sobota

Spoštovani!

Obveščamo vas, da bomo z ponedeljkom 30.11.2020, ponovno omogočili obiske v našem Domu starejših Rakičan in sicer v enoti Center za starejše Murska Sobota. Glede na epidemiološko sliko v naši Pomurski regiji in mestu Murska Sobota, priporočamo, da se svojci za obiske odločate preudarno in se držite vseh predpisanih navodil pristojnih institucij.

Vsi obiski bodo potekali v stavbi Doma in jih potrebno predhodno najaviti vsaj en dan prej, na spodaj navedeno številko. Obisk lahko traja največ 30 minut in je omejen na 1 zdravo osebo.

Obiskovalci, se oglasijo pri glavnem vhodu v stavbo Doma, kjer jih bodo sprejeli zaposleni. Obiskovalci morajo nositi zaščitno masko, morajo si razkužiti roke, ter podati izjavo o zdravstvenem stanju, izmerila se jim bo tudi telesna temperatura in preverili drugi simptomi respiratornih obolenj. Če obiskovalci ne spoštujejo danih navodil, se jim vstop v stavbo ne dovoli! Obiskovalci, ki bodo sorodnike obiskali v sobah morajo imeti spremstvo zaposlenih od vhoda v stavbo do sobe in ob končanem obisku iz sobe do izhoda iz stavbe.

Obiske je potrebno najaviti vsaj en dan vnaprej  in sicer lahko to storite vsak delovnik od 11,00 do 13,00 ure. Obiske ob vikendih, ponedeljkih ali dela prostih dnevih, ki se nadaljujejo za vikendom, je potrebno najaviti najkasneje do petka.

Obiski bodo potekali v naslednjih terminih:

  • dopoldan ob 10:00 in ob 11,00 uri
  • popoldan ob 15:00 in ob 16:00 uri popoldan

Najava obiskov (enota M. Sobota): 051 288 376

Marta Ferencek – marta.ferencek@dsrakican.si

Naprošamo Vas za razumevanje in strpnost pri izvajanju stikov. Zavedati se namreč moramo, da je COVID-19 prisoten v našem okolju, zato je pomembno, da se izvajajo vsi varnostni ukrepi, saj bomo le tako lahko ohranili zdravje naših stanovalcev in zaposlenih.

Ostanimo zdravi!

 

Zoran Hoblaj, direktor