VABILO na javni posvet – Vse o cepljenju proti covidu-19

Objavljamo vabilo na 3. javni posvet – Vse o cepljenju proti covidu-19 – o učinkovitosti in varnosti cepiv.  Posvet je namenjen splošni javnosti in je povsem odprtega tipa. Potekal bo po Zoom. 

Dogodek pripravlja Zdravniška zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje. Javnost želijo še dodatno informirati, da so cepiva varna in učinkovita.Pospešitev cepljenja je izjemno pomemben nacionalni cilj.

Na dogodku sodelujejo vrhunski strokovnjaki za covid-19, zdravniki specialisti infektologije in klinične mikrobiologije: prof. dr. Bojana Beović, prof. dr. Janez Tomažič in prof. dr. Alojz Ihan  ter specialistka ginekologije in porodništva Marijana Vidmar Šimic. Prav tako bo na dogodku sodeloval minister za zdravje Janez Poklukar. 

Vse informacije o posvetu in povezava na webinar so objavljene tudi na spletni strani Zdravniške zbornice tukaj: https://bit.ly/3y9ebYk

Vprašanja, ki bi jih imeli udeleženci, in so v povezavi s covidom-19 in temami, ki bodo obravnavane, lahko udeleženci pošiljajo vnaprej na e-naslov: koronavirus@zzs-mcs.si.

 

Datoteka
VABILO_javni posvet_vse o cepljenu proti covidu-19
pdf (978.02 KB)